Eveniment

ZF Live: Adrian Socaciu, preşedintele Institutului Sportiv Român şi organizator al Forumului Sportului Românesc: Strategia de dezvoltare a industriei sportive din Anglia a fost realizată de medicii care au înţeles că sportul înseamnă sănătate şi business

Adrian Socaciu: „Noi nu putem să vorbim despre o strategie integrată. Dacă dăm exemplu Barcelona, clubul Barcelona este mândria oraşului, este un business. Sportul este un business”.

Adrian Socaciu: „Noi nu putem să vorbim despre o strategie integrată. Dacă dăm exemplu Barcelona, clubul Barcelona este mândria oraşului, este un business. Sportul este un business”.

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.05.2018, 00:04 518

„Dacă oamenii ar înţelege că sportul reprezintă sănătate şi că sportul este o industrie, am putea să facem ceva. Astăzi cred că stăm mai rău decât în 1990”.

În Anglia strategia de dezvoltare a industriei sportive a fost realizată de către medici, pentru că şi-au dat seama că sportul înseamnă sănătate şi au ştiut cum să promoveze această industrie, a spus Adrian Socaciu, preşedintele Institutului Sportiv Român, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Institutul Sportiv Român este o şcoală de business pentru sport care îşi propune să creeze profesionişti pentru profesiile de nişă de care România duce lipsă, precum manageri sportivi, oameni de marketing în sport, oameni de design interior şi de infrastructură sportivă, comunicare sportivă, huburi sportive.

„În prezent, această parte lipseşte, tocmai de aceea am pus bazele Institutului Sportiv Român. În acest sens am început discuţiile cu două institute din străinătate, ISDE din Spania şi SDS din Elveţia, cu care vom începe să colaborăm în cel mai scurt timp”, a spus Adrian Socaciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO