Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Anca Pop, fondatoare, La Terre Cosmetics: Dacă aş fi premierul României, prima decizie pe care aş lua-o ar fi să introduc ca materie obligatorie în şcoli educaţia financiară şi antreprenorială

02.05.2022, 11:40 Autor: Ramona Cornea

Anca Pop este de profesie farmacist şi este specialistă în cosmetologie şi dermofarmacie. După ce a lucrat şapte ani ca farmacist, a intrat în antreprenoriat, în producţia de produse cosmetice, iar astăzi conduce un business pe care el l-a construit în plină pandemie şi pe care l-a lansat oficial în luna februarie a acestui an.

”Dacă aş fi premierul României, cred că prima decizie pe care aş lua-o ar fi să introduc ca materie obligatorie în şcoli educaţia financiară şi antreprenorială. Consider că şi eu aici am avut foarte multe lipsuri pentru că am ieşit de pe băncile şcolii şi am învăţat foarte multă teorie, dar nu ştiam cum să-mi gestionez bugetul, nu ştiam ce înseamnă o investiţie şi aici consider că e foarte important lucrul acesta”, a declarat Anca Pop în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Anca Pop, fondatoarea labora¬torului de cosmetice La Terre Cosmetics, în cadrul emisiunii de business Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.
 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone