• Leu / EUR4.9219
  • Leu / GBP5.6180
  • Leu / USD4.6021
Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Anca Pop, fondatoare, La Terre Cosmetics: Vreau să lansez o gamă de produse cosmetice de lux pentru clienţii din străinătate

30.04.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea

Anca Pop, fondatoarea laboratorului de cosmetice La Terre Cosmetics din Reghin, spune că intenţionează să lanseze o gamă de produse cosmetice de lux pentru clienţii din străinătate.

”Sper că La Terre este doar începutul poveştii mele în cosmetologie pentru că eu am multe idei care vrea să le pun în practică de acum încolo. Ce pot să vă spun este că lucrez la două proiecte, lansarea următoarelor produse până în luna mai, dar mai am un proiect la care lucrez, acela de dezvoltare a unei game de lux. Va fi o gamă mai deosebită specială şi probabil o voi adresa mai mult pentru străinătate pentru că am avut cerere şi am văzut că lumea este interesată de astfel de produse. Spania este prima pe care o am pe listă şi unde cererea este destul de mare”, a declarat Anca Pop în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Anca Pop este de profesie farmacist şi este specialistă în cosmetologie şi dermofarmacie. După ce a lucrat şapte ani ca farmacist, a intrat în antreprenoriat, în producţia de produse cosmetice, iar astăzi conduce un business pe care el l-a construit în plină pandemie şi pe care l-a lansat oficial în luna februarie a acestui an.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Anca Pop, fondatoarea laboratorului de cosmetice La Terre Cosmetics, în cadrul emisiunii de business Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.


 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone