Femei în business

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business, Aura Nicolae, proprietara Chocolissimo: România are capacitatea de producţie de ciocolată şi ne-am gândit la o facilitate de producţie

11.02.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea
Aura Nicolae, antreprenoarea care a adus pe piaţa din România brandul polonez de produse din ciocolată de nişă Chocolissimo, afirmă că România are capacitatea de producţie de ciocolată şi s-a gândit la dezvoltarea unei facilităţi de producţie aici. 
 
”Cu siguranţă are capacitatea şi ne-am gândit la o facilitate de producţie. Este un proces pe care el îl gândim de câţiva ani şi luăm în considerare, însă momentan nu am făcut niciun demers în sensul acesta. Dintre toate pieţele pe care este prezent Chocolissimo, România este singura care a avut capacitatea să producă telegramele din ciocolată pe care le are brandul, adică noi local nu producem toată gama de produse Chocolissimo, dar avem o nişă de produse care sunt mesajele din ciocolată, chocotelegramele pe care le facem local din 2017”, a declarat Aura Nicolae în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone. 
 
Aura Nicolae a intrat în antreprenoriat în 2014, când avea 28 de ani, după o experienţă anterioară de opt ani în marketing şi comunicare. Astăzi conduce o companie care a adus pe plan local brandul polonez de produse din ciocolată de nişă Chocolissimo, administrat în regim de franciză. Anul trecut, Chocolissimo a avut vânzări de aproximativ 1 milion de euro în România.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este este un extras din interviul acordat de Aura Nicolae, proprietara Chocolissimo, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici. 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone