Finanţe personale

BCR şi-a făcut sucursală de private banking în zona Primăverii

Autor: Razvan Voican

29.05.2011, 16:25 1116

BCR, cea mai mare bancă de pe piaţă, îşi deserveşte clienţii detop cu averi lichide de peste 200.000 de euro printr-un sediuspecial amenajat în zona Aviatorilor - Primăverii din Bucureşti,recunoscută drept un perimetru elitist al Capitalei.

În apropierea unui segment din Bulevardul Aviatorilor se află şisucursala de private banking a ING, în timp ce francezii de la BRDau un astfel de sediu pe Calea Dorobanţilor. Preluând modelul dinVest, aceste locaţii au o aparenţă discretă, fără însemnelespecifice unei sucursale clasice, discreţia fiind un ingredientesenţial pentru serviciile de private banking. Mulţi clienţipreferă să fie vizitaţi la domiciliu de către bancheriipersonali.

Pe de altă parte, interioarele acestor sucursale speciale austandarde de confort şi amenajare foarte ridicate.

BCR a deschis sedii dedicate clienţilor de private banking şi înpatru oraşe mari din ţară - Braşov, Cluj Napoca, Iaşi şiTimişoara.

Răzvan Furtună, şeful vânzărilor de produse de trezorerie cătreclienţi retail, spune că portofoliul de private banking al BCR acrescut cu circa 10% în trimestrul I.

Un proiect mare la care banca lucrează pe acest segment esterealizarea unei aplicaţii informatice prin care clienţii să-şipoată vizualiza portofoliul la zi şi să-şi calculezerandamentele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO