Fondul Proprietatea

Templeton se mai gândeşte până săptămâna viitoare dacă scoate FP pe o bursă străină

Templeton se mai gândeşte până săptămâna viitoare dacă scoate FP pe o bursă străină

Autor: Roxana Pricop

30.06.2011, 18:07 260

Franklin Templeton Investment Management Limited,administratorul activelor de 4 miliarde de euro ale FonduluiProprietatea (FP), a anunţat că recomandarea către acţionarireferitoare la o listare secundară a FP va fi făcută publicăsăptămâna viitoare şi nu până la sfârşitul lunii iunie, aşa cumfusese menţionat anterior.

"Luând în considerare numeroasele discuţii cu băncile deinvestiţii, precum şi reacţiile primite recent din parteainvestitorilor instituţionali în cele trei săptămâni de road showinternaţional, managerul de Fond are nevoie de mai mult timp pentrua încorpora aceste noi informaţii în recomandarea pentru acţionarişi, de asemenea, pentru a se consulta cu Comitetul Reprezentanţilorcu privire la acest subiect", au anunţat oficialii Franklintempleton într-un comunicat de presă.

Listarea pe o bursă străină a fost anunţată de Templeton încădin iulie 2009, înainte de a prelua mandatul de administrator şi caFP să se listeze la Bursa de la Bucureşti. Scopul listăriisecundare este creşterea vizibilităţii Fondului şi creşterealichidităţii acţiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO