Amundi Asset Management

Amundi Asset Management S.A.I. S.A. este parte integranta a Amundi Asset Management, un manager de investitii global, activ in variate parteneriate cu institutii financiare si specialisti in investitii din toata lumea, inca din anul infiintarii sale - 1928. Misiunea noastra este sa cream valoare pentru clientii nostri prin cresterea si conservarea activelor financiare ale acestora.

Amundi Asset Management este societatea de administrare a fondurilor de investitii, membra a grupului UniCredit cu o prezenta activa in 27 de tari si cu peste 2000 de angajati. Amundi Asset Management administreaza sute de fonduri de investiii la nivel global, totalizand active de 169 mld Euro (la 30 Septembrie 2013). Amundi Asset Management este ideal pozitionata pentru a extinde capacitatile sale de investitii in diverse piete, cu o concentrare puternica in Europa Centrala si Est, implicit in Romania.

Timp de peste 85 de ani 
Amundi Asset Management a fost unul din liderii inovatiei in domeniul administrarii investitiilor. Amundi Asset Management a fost prima institutie americana de administrare de active care a inceput o expansiune internationala si este recunoscuta in industrie prin produsele sale inovative si abordarea investitionala unica.

In Romania, Amundi Asset Management S.A.I. S.A. are in administrare doua fonduri de investitii ce investesc pe piata locala - STABILO si INTEGRO. De asemenea, Amundi Asset Management distribuie in Romania 21 de fonduri internationale de investitii domiciliate in Luxembourg. Prin gama extinsa de fonduri internationale, Amundi Asset Management ofera investitorilor din Romania accesul la pietele internationale de capital.

 

Adresa

Adresa : Bulevardul Dacia Nr. 56, Sector 2, Bucuresti, Cod 020061

 

Telefon

021.210.0016

 

Fax

021.210.5017

 

Adrese de email

office@pioneerinvestments.ro

 

Persoane cu functii de conducere


Florin Dolea, Dir. Executiv

Ioan Gheorghiu, Dir. Dezvoltare si Vanzari

Andreea Joita, Dir. Operatiuni Back-Office

 

Site web

www.pioneerinvestments.ro

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO