Raiffeisen Asset Management


Raiffeisen Asset Management este subsidiara a grupului Raiffeisen in Romania ce are ca obiect de activitate administrarea investitiilor. Este parte a unui grup financiar integrat care se bazeaza atat pe pregatirea specialistilor sai, cat si pe expertiza Raiffeisen Capital Management, centrul de competenta al grupului in domeniul administrarii investitiilor.

Raiffeisen Asset Management ofera clientilor sai o alternativa viabila de plasare a disponibilitatilor financiare, administrarea profesionista a fondurilor si o gama larga de produse pentru a satisface diferitele optiuni ale investitorilor pentru randament si risc.

Obiectivul Raiffeisen Asset Management este de a avea un aport substantial la dezvoltarea industriei fondurilor deschise de investitii in Romania si asumarea unui rol activ in asigurarea unor standarde inalte de profesionalism in acest domeniu, precum si actualizarea permanenta a gamei de produse si servicii pentru a raspunde asteptarilor si solicitarilor investitorilor.

Echipa Raiffeisen Asset Management este una de exceptie, prin abilitatile personale si performantele profesionale, fiind formata din persoane cu initiativa, inclinate spre dezvoltarea continua a competentelor.
 

 

Adresa

Calea Floreasca nr.246D, Sector 1, Bucuresti, cod 014476

 

Telefon

021 306 17 11

 

Fax

021 312 05 33

 

Adrese de email

office@raiffeisenfonduri.ro

 

Persoane cu functii de conducere

Mihail Catalin Ion, Presedinte si Director General

Felicia Popovici, Vice Presedinte

 

Site web

www.raiffeisenfonduri.ro

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO