IBM

(P) Noi facilităţi de stocare şi management pentru IBM PureSystems

17.12.2012, 10:10 231

Pentru a ajuta clienţii să crească gradul de utilizare al sistemelor IT şi să reducă costurile de operare ale centrelor de date, IBM a introdus noi componente mobile, de management şi de stocare pentru portofoliile PureFlex şi Flex System. Cheia între aceste componente o constituie noul sistem de stocare care va ajuta la îmbunătăţirea gradului de utilizare a stocării datelor cu 30%, precum şi la furnizarea unei uşurinţe extraordinare de utilizare.

Sistemul de stocare este perfect integrat cu IBM Flex System Managerşi utilizează familia IBM Storwize pentru virtualizare şi tehnologiile unice IBM Real-time Compression pentru a ajuta clienţii să reducă nevoile de stocare cu până la 80%. Ca rezultat, clienţii pot executa aplicaţii fără reducerea performanţei aplicaţiilor.

De asemenea, IBM a prezentat noi capabilităţi ale PureFlex şi Flex Systems care vor oferi instrumente de managementşi administrare clienţilor care au nevoie să crească efectiv gradul de utilizare a centrului lor de date. Acestea includ: managementul de stocare end-to-end integrat; acces mobil la sistem pentru clienţi printr-o gamă largă de dispozitive mobile (Android, Blackberry şi iOS) şi control centralizat al id-ului şi parolei utilizatorului asupra nodurilor şi legăturilor pentru un sistem de securitate mai bun. Aceste caracteristici se vor baza pe capabilităţile Flex System Manager pentru a ajuta organizaţiile să creeze şi să gestioneze mai eficient infrastructurile lor IT.

Noile componente Flex System

IBM prezintă elemente noi şi îmbunătăţite ale celor patru componente Flex System:

· Management: O nouă versiune IBM Flex System Manager care va permite clienţilor să aducă mai rapid noi componente online, să furnizeze monitorizare şi alerte mai bune, să integreze mai uşor aplicaţiile, serviciile si volumele de lucru prin intermediul unei interfeţe noi şi prin accesul de pe dispozitivele mobile.

· Stocare: Nodul de stocare integrat Flex System V7000 cu virtualizare încorporată şi IBM Real-time Compression permit stocarea unui volum de cinci ori mai mare pe acelaşi spaţiu disc.

· Procesoare: Noul POWER7+ şi nodurile de calcul x440 şi x220 vor furniza clienţilor o gamă largă de tehnologii avansate de procesare pentru optimizarea volumului de muncă şi alegerea centrului de date. De asemenea, toate nodurile de calcul POWER sunt disponibile ca şi componente build-to-order în cadrul Flex System.

· Networking: Noile switch-uri convergente care furnizează Fibre Channel peste Ethernet şi noile adaptoare vor permite clienţilor să aleagă dintr-o gamă largă de tehnologii de reţea avansate care se pot integra în topologia reţelei deja existente şi care oferă lăţimea de bandă optimă pentru volumele de lucru.

Pentru informaţii suplimentare despre IBM PureSystems, vă rugăm accesaţi: http://www.ibm.com/ibm/puresystems/ro/ro/takeaction.html

Pentru informaţii suplimentare despre IBM, vă rugăm accesaţi: www.ibm.ro.


©2012 IBM Corporation. Toate drepturile rezervate.
Informaţiile sunt oferite ca atare, fără nicio garanţie, expresă sau implicită, şi se bazează pe planurile şi strategiile de produs curente ale IBM, care pot fi schimbate de către IBM fără notificare prealabilă.
IBM nu e răspunzător pentru niciun prejudiciu cauzat sau legat într-un anume fel de acest document. Nicio parte a acestui document nu are intenţia şi nici nu va avea efectul de crea orice fel de garanţii sau reprezentări din partea IBM (sau a furnizorilor ori licenţiatorilor săi), sau de a modifica termenii şi condiţiile acordului de licenţă aplicabil căruia i se supune software-ul IBM.
IBM, IBM logo-ul,
ibm.com, Let's Build A Smarter Planet, Smarter Planet şi icon-ul planetei sunt mărci comerciale ale International Business Machines Corporation, înregistrate în multe jurisdicţii din întreaga lume. Alte nume de produse şi servicii pot fi mărci comerciale ale IBM sau ale altor companii. O listă actualizată cu mărcile comerciale ale IBM e disponibilă pe Internet lawww.ibm.com/legal/copytrade.shtml. IBM România S.R.L. Bucharest Business Park, Corp A2, Şos. Bucureşti-Ploieşti Nr. 1A, 013681, Bucureşti 1, România - CIF RO378660, RC J/40/5106/1991, Cap.Soc. 41.670 Lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24