Info

(P) Platformă Telekom de tip One-Stop-Shop unde IMM-urile îşi pot lista şi promova afacerile

(P)  Platformă Telekom de tip One-Stop-Shop unde...

Autor: Publicitate

06.12.2016, 07:00 604

Afacerile ajung la clienţii lor rapid şi simplu folosind canalele de promovare online, iar această nevoie este una din ce in ce mai vizibilă în ultimii ani, indiferent de domeniul de activitate în care activează respectivele companii. Există totuşi o categorie care, din cauza limitărilor de buget sau a unei viziuni tradiţionaliste, rămâne în umbră.  Nevoia de ajunge la clienţi este însă aceeaşi pentru toate firmele.

În acest scop Telekom Romania a dezvoltat www.LocalHub.ro, o platformă online de tip One-Stop-Shop ce aduce toate afacerile din România în mediul online, acolo unde sunt şi clienţii acestora.

Într-o lume în care competiţia este din ce in ce mai agresivă în orice domeniu de activitate, atragerea şi fidelizarea clienţilor devine o misiune din ce în ce mai grea pentru oamenii de afaceri din România. Tocmai de aceea, sunt vitale înţelegerea şi anticiparea comportamentului şi aşteptărilor clienţilor.

Peste 60% dintre români sunt astăzi online, arată statistici recente din domeniu. Aceştia folosesc reţelele de socializare, aplicaţii pe smartphone care le fac viaţa mai uşoară sau caută informaţii diferite despre afacerile care îi interesează. În acelaşi timp, mai puţin de 35% dintre afacerile active din România au o prezenţă online relevantă. În condiţiile în care un român petrece in medie, peste cinci ore, zilnic, în faţa unui gadget conectat la Internet, iar peste 80% dintre cumpărători caută online informaţii despre produse şi servicii, este evident că există un potenţial uriaş pentru afaceri, dacă au o prezenţă online completă.


Un website cu informaţii utile şi relevante, prezenţa pe reţelele de socializare, listarea pe portalurile şi directoarele online dedicate reprezintă doar câteva dintre instrumentele pe care le au la îndemână afacerile pentru a se promova.

Chiar dacă piaţa locală este bine reprezentată de agenţii şi firme de marketing digital, Telekom integrează sub umbrela One-Stop-Shop atât servicii IT&C la cheie, cât şi soluţii de promovare online.

Un tool extrem de util pentru toate afacerile din Romania este portalul www.LocalHub.ro, unde sute de mii de afaceri, din toate domeniile de activitate, sunt astăzi listate. Orice business local poate revendica gratuit drepturile de administrare pentru pagina dedicată afacerii, adăugând informaţii relevante pentru clienţii săi, cu privire la produsele şi serviciile pe care le oferă,  inclusiv link-uri către propriul website, programul de lucru şi datele de contact. Pentru un plus de vizibilitate, Telekom Romania pune la dispoziţia utilizatorilor pachetele de listare Advanced (3EUR/ lună) şi Premium (5EUR/ lună), oferind acestora prioritate în căutarile de pe portalul www.LocalHub.ro şi posibilitatea de a adăuga fotografii şi clipuri reprezentative, afacerile beneficiind şi de o indexare mai bună în cadrul cautărilor utilizatorilor.

Mai mult decat atât, pachetul Advanced este oferit gratuit oricărui client business care achiziţionează un pachet Telekom de voce şi date sau un abonament TV HoReCa.

Nu în ultimul rând, pentru că prezenţa online relevantă presupune o abordare integrată, www.LocalHub.ro  oferă soluţii complete de promovare: realizarea de website-uri de prezentare, dar şi campanii de promovare prin intermediul campaniilor de Google Adwords. Realizarea website-ului şi hostingul oferite la pachet încep de la 9 EUR/ lună, iar campaniile de promovare Google Adwords pleacă de la 49 EUR/lună. Soluţiile sunt personalizate în funcţie de nevoile şi bugetul clientilor pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24