Info

(P) Turism Felix recrutează director general

(P) Turism Felix recrutează director general

Autor: Publicitate

02.08.2023, 13:06 164

Turism Felix SA, una dintre cele mai importante companii din turismul românesc, anunţă începerea procesului de recrutare pentru poziţia de Director General. Alături de o echipă de peste 600 de angajaţi, viitorul manager va avea un rol cheie în atingerea obiectivelor ambiţioase de eficientizare operaţională şi în finalizarea unor investiţii strategice, conform planului stabilit împreună cu acţionarul majoritar al companiei, fondul de investiţii Transilvania Investments.

Din 1995 şi până în prezent, Turism Felix şi-a creat reputaţia unei companii solide ce reuşeşte să ofere, anual, experienţe unice pentru mii de turişti. Cele 5 hoteluri de 2*, 3* şi 4* şi cele trei ştranduri de portofoliu oferă tratamente balneare, servicii de leisure şi business pentru toate categoriile de vizitatori, poziţionând Turism Felix ca cel mai important operator din turismul balnear din România.

Ca director general, viitorul manager va prelua câteva responsabilităţi critice care să susţină dezvoltarea companiei.  Printre acestea se află şi dezvoltarea ştrandului Venus, o investiţie de aproape 14 milioane de Euro, pe care compania o va reintegra în circuitul turistic în luna august a.c. După un amplu proces de renovare, ce a constat în refacerea în proporţie de 99% a întregului activ, ştrandul îşi propune să devină, în următorii 2 ani, principala atracţie turistică din zona de Vest a ţării.

Responsabilităţile directorului general vor cuprinde şi planificarea strategică, promovarea angajamentului faţă de un turism sustenabil şi dezvoltarea unei culturi a serviciilor de top pentru clienţi, aflată în centrul valorilor Turism Felix.

Angajamentul nostru faţă de acţionari este să creăm pentru Turism Felix toate premisele care să-i asigure o creştere constantă, pe măsura potenţialului. Suntem pregătiţi să primim în echipă un lider cu viziune pe termen lung şi soluţii inovatoare.”, spune Radu Roşca, preşedinte executiv Transilvania Investments.

CV-urile pentru acest rol pot fi trimise pe adresa https://talent.winsed.swiss/ro/job/7753 de către toţi cei ce au o experienţă de minim 10 ani într-o poziţie similară şi au coordonat proiecte majore de peste 10 milioane de Euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO