Info

Tu cum te îmbraci în toamna asta? Cel mai bine păstrat secret al industriei de fashion vine acum cu reduceri de până la 80%

Articol cu conţinut publicitar

Tu cum te îmbraci în toamna asta? Cel mai bine păstrat...

Autor: Publicitate

20.09.2021, 08:00 10315

Tu ai decis deja cine vrei să fii în această toamnă? Nu te mai regăseşti nici în ţinutele de anul trecut, nici în magazinele de unde obişnuiai să îţi cumperi piese vestimentare sau accesorii?

Ar trebui să afli că există o comunitate de fashion discretă şi exclusivistă care te aşteaptă cu piesele tale preferate, şi nu numai, într-un portofoliu total de peste 3.000 de branduri.

Pentru tine, pentru el, pentru ea sau pentru cei mici, BestSecret are tot ceea ce cauţi şi ceva în plus.

 

 

Totuşi, chiar dacă le are pe toate, trebuie să îţi spunem că nu le are pentru toţi. Considerat a fi cel mai bine păstrat secret al industriei de fashion, BestSecret este un loc exclusivist, iar accesul este condiţionat de o invitaţie.

Fie că vrei să te simţi tu însuţi înconjurat de Michael Kors, Dior sau Calvin Klein, fie că vrei să faci o declaraţie prin ţinută alături de Karl Lagerfeld sau MaxMara, varietatea impresionantă de branduri este aici pentru tine.

Toate aceste nume de top sunt listate doar pentru membrii comunităţii cu reduceri cuprinse între 20% şi 80%.

Cei care au privilegiul de a face parte din comunitate găsesc aici tot ce au nevoie, de la piese vestimentare, la încălţăminte, articole sportive, accesorii sau chiar decoraţiuni pentru locuinţă.

 

 

Faptul că nu ai auzit până acum despre această comunitate sau că nu ai avut şansa să intri în ea îţi arată cât de bine este păstrat acest secret de membrii ei.

De asemenea, clienţii din România au norocul de a putea accesa BestSecret de mai puţin de un an, ceea ce înseamnă că dacă reuşeşti să intri ai putea fi primul dintre cunoscuţii tăi.

Poate eşti în căutarea unor anumite piese care îţi plac de la Superdry, True Religion sau The North Face, ori îţi cauţi următorul produs Lacoste care va intra în garderoba ta. Sau poate a venit momentul să îţi reînnoieşti piesele de la Balenciaga, Puma sau Adidas – BestSecret este aici pentru tine.

În acelaşi timp, poate cauţi cele mai bune ţinute de birou, acum că te vei întoarce să lucrezi alături de colegii tăi, ori cauţi noi ţinute de seară cu care să-ţi impresionezi cunoscuţii – mii de opţiuni pentru toate acestea te aşteaptă cu reduceri pe care nu te-ai fi aşteptat niciodată să le vezi la brandurile tale favorite.

 

 

Stilul tău contează, iar cea mai mare comunitate online de fashion din Europa este aici să îţi amintească acest lucru.

Totuşi, poţi avea acces la toate acestea doar dacă faci parte din comunitatea BestSecret.

Ar fi momentul potrivit să îţi spunem că mai avem un secret: avem un număr limitat de invitaţii disponibile, iar una dintre ele ar putea fi a ta dacă accesezi acest link.

Trebuie să ţii cont de faptul că numărul de invitaţii este extrem de redus, iar în momentul în care acestea vor fi consumate vei intra pe o listă de aşteptare.

Dacă reuşeşti să accesezi invitaţia chiar acum şi să intri în comunitatea BestSecret, vei descoperi că toate produsele listate chiar sunt în stoc, fie că vorbim despre articole de bază, fie că vorbim despre piesele care dau tonul în materie de modă.

 

Odată ce îţi alegi piesele preferate vei mai descoperi că livrarea se face extrem de rapid, în doar câteva zile lucrătoare.

Comunitatea are şi un cadou în plus pentru nou-veniţi: livrarea este gratuită pentru o anumită perioadă de timp.

Mai mult, returul este gratuit, iar politica BestSecret este una „fără întrebări”, aşa cum te aşteptai.

Să recapitulăm: o comunitate exclusivistă, acces limitat, peste 3.000 de branduri, pentru orice moment al zilei, pentru orice membru al familiei, preţuri speciale, livrare rapidă, retur gratuit – iar astea sunt doar lucrurile pe care ţi le putem spune înainte să faci şi tu parte din secret.

Ce mai aştepţi? Revendică şi tu una dintre puţinele invitaţii disponibile şi haide să vezi cum o lume ascunsă se deschide în faţa ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO