Media & Advertising

Exclusiv pe www.acasatv.ro: Best of “Povestiri adevarate”, la 13 ani ACASA

24.01.2011, 15:25 373

Pe 2 februarie postul ACASA implineste 13 ani de cand intra incasele telespectatorilor, iar emisiunea "Povestiri adevarte" face,in acest an, zece ani de cand spune povesti impresionanteACASA.

Site-ul www.acasatv.ro va face o recapitulare a celor maivizionate momente din acesti ani. In decursul acestei perioade, aufost mai multi prezentatori care au incercat sa fie cat mai aproapede cei care aveau nevoie de ajutor in diferite probleme. De laPetre Catalin Fumuru, Corina Danila, Lucian Viziru, DragosStanescu, pana la Radu Valcan si Ioana Maria Moldovan, toti auincercat sa aduca in casele publicului o parte cat mai realista abucuriilor sau necazurilor din inimile romanilor atat din tara catsi de pretutindeni.

"Recapitularea" acestor momente importante din cei zece ani de"Povestiri adevarate" se va face in functie de cele mai vizionatemomente. In fiecare zi, in perioada 24 ianuarie - 2 februarie, pesite-ul www.acasatv.ro, va fi postat momentul care a reusit sa facacea mai mare audienta in fiecare an, din 2001 si pana inprezent.

Emisiunea a inceput in septembrie 2001, avandu-l drept gazda pePetre Catalin Fumuru si cea mai vizionata editie a fost cea din 25noiembrie. Atunci a fost difuzata editia care spunea povesteaLolitei, un travestit din Bucuresti care incerca sa faca fataprejudecatilor celor din jur, dar si problemelor de ordinsentimental din viata sa.

In 2002, povestea care a emotionat publicul a fost cea a uneifemei care nu putea sa intre in propria casa din cauza unei altefamilii care crestea acolo peste 30 de caini.

In 2003, Corina Danila a fost cea care a spus povestea unui arabadus la sapa de lemn de o romanca. Femeia a reusit sa-i cheltuiascatoata averea. Istoria respectiva este mai ceva ca un scenariu detelenovela si va fi postata pe site-ul www.acasatv.ro, pe 26ianuarie.

Pe 5 decembrie 2004, Lucian Viziru a realizat o transmisiune indirect pentru "Povestiri adevarate" de la aeroport, o data cu primavizita in Romania a celebrei actrite Gabriela Spanic. Pe atunci s-azvonit ca intre cei doi s-ar fi infiripat o adevarata poveste deiubire. De la ce au pornit toate aceste zvonuri si cat de emotionata fost Lucian cand a vazut-o pentru prima oara pe Gabriela vetiputea vedea joi, 27 ianuarie, in exclusivitate pewww.acasatv.ro.

In 2005, gazda emisiunii era Lucian Viziru si editia care afacut cea mai mare audienta a fost cea care a dezvaluit cum unbebelus de doua luni a fost smuls de la sanul mamei sale printr-ohotarare judecatoreasca.

In 2006, Dragos Stanescu si Ioana Maria Moldovan au povestit cumo mama a fost data afara din casa chiar de catre fiul ei.

In 2007 cele mai bune audiente au fost inregistrate pe 3ianuarie, cu o editie care a realizat o trecere in revista a ceeace au facut artistii romani in 2006: este vorba despre CleopatraStratan, Loredana, Mihai Trestariu, fetele de la Heaven, surorilede la Indigo si multi altii.

In 2008, edita cu cea mai vizionata a fost cea care a prezentatimagini de la ziua de nastere a lui Ion Dolanescu , celebru pentrupetrecerile memorabile pe care le dadea. Desi dupa moarteaartistului scandalurile nu au incetat sa apara, "Povestirileadevarate" demonstreaza ca, pe vremuri, exista totusi armonie infamilie.

In 2009 cea mai buna editie a "Povestirilor adevarate" a fost pe3 ianuarie si a prezentat imagini in retrospectiva de la petrecereade 10 ani ACASA: toate vedetele au fost costumate in diversepersonaje, iar Doinita Oancea a castigat premiul pentru cel maireusit costum.

Anul trecut, editia cu cea mai mare audienta, prezentata lamomentul respectiv de Ioana Maria Moldovan si Radu Valcan a fostinregistrata pe 6 ianuarie, cand a fost dezbatuta problema fetelorcare apeleaza la videochat-ul erotic pentru a castiga bani. Aceastaeditie o veti urmari chiar in ziua in care postul ACASA aniverseaza13 ani, pe 2 februarie pe www.acasatv.ro .

www.acasatv.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online aPro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc,precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.perfecte.ro,www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro,www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro,www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.rosi www.wrestlingfan.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24