Media & Advertising

Florin Busuioc a primit la Zurich premiul pentru cel mai bun prezentator meteo al anului

Florin Busuioc a primit la Zurich premiul pentru cel mai bun prezentator meteo al anului
27.09.2010, 11:34 180

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea din cadrulŞtirilor Pro Tv, a mers la Zurich pentru a intra în posesiapremiului pentru cel mai bun prezentator al anului, distincţieoferită de Societatea Europeană de Meteorologie.

Florin Busuioc, care insită că meritul acestui premiu este alîntregii echipe alături de care lucrează, a intrat în aceastăcompetiţie la propunerea Societăţii Meteorologice Române. În zilelepetrecute la Zurich, prezentatorul Pro Tv a participat, alături demeteorologi şi hidrologi din lumea întreagă, la comunicăriştiinţifice pe diverse teme. "Deşi la început m-am simţit uşorstingher printre atâţia oameni de ştiinţă, m-am simţit onorat că amavut şansa de a fi printre ei. Ce-i drept, construcţia noastră, aoamenilor, ne permite să facem legături foarte rapide între noi,indiferent de subiectul de discuţie, aşa că până la urmă am fost"acceptat" şi integrat fără probleme", a mărturisit Florin. Anulacesta, schimbările climaterice din ultimii ani au fost temaprincipală a discuţiilor, iar în cadrul conferinţelor au fostpropuse soluţii pentru o mai bună prognozare a fenomenelor extremecare apar tot mai frecvent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO