Media & Advertising

Golf cu Carlsberg

29.08.2003, 00:00 4

Carlsberg a initiat in Romania cupa "Carlsberg Lac de Verde Open", la Clubul Lac de Verde de la Breaza, club care intruneste toate standardele Asociatiei Profesioniste de Golf. Sistemul de joc a fost "stroke play", iar departajarea jucatorilor s-a facut in functie de numarul de lovituri, iar castigator a fost desemnat jucatorul care a avut cele mai putine lovituri.



Carlsberg a oferit castigatorului clasat pe primul loc un premiu in valoare de 1000 de dolari, constand in echipament specific acestui joc, iar castigatorii locurilor urmatoare au fost recompensati cu diferite accesorii pentru jocul de golf.



Dezvoltata la nivel international, asocierea marcii superpremium Carlsberg cu competitiile de golf este fireasca, golful fiind un sport premium, modern, apreciat in toata lumea. Din anul 2001, Carlsberg a intrat pe piata romaneasca si face parte din portofoliul de marci al companiei United Romania Breweries.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO