Media & Advertising

Mediafax a lansat revista Business Turism

08.07.2005, 19:04 24

Agentia de presa Mediafax a lansat cea de-a patra publicatie business-to-business a companiei, revista Business Turism, un produs media de top specializat pe sectorul turismului.

Publicatie lunara de analiza si informatie pe piata serviciilor din turism, revista isi propune sa abordeze obiectiv toate segmentele pietei si sa relateze evolutia dinamica a sectorului, atat la nivel national, cat si international.

Continutul editorial urmareste sa ofere o analiza pertinenta a evolutiei turismului in ansamblu, a segmentelor de piata, precum si o informare completa si obiectiva a evenimentelor din domeniu.

Produs premium pe piata trade magazine, Business Turism se adreseaza tuturor celor implicati activ in domeniu, vizand atat top-managementul companiilor mari si mijlocii de turism, al agentiilor de turism si al structurilor de cazare, cat si conducerea companiilor si agentiilor de transport persoane, a restaurantelor, cluburilor, centrelor de distractie, companiilor de catering sau producatorilor de echipamente sportive, arme de vanatoare sau pescuit. In plus, publicatia urmareste atragerea diverselor asociatii si institutii de profil din Romania, precum si a organizatorilor de targuri.

"Business Turism vine in completarea publicatiilor Mediafax de tip business-to-business pe fondul cresterii serviciilor turistice din ultimul an, cat si pe fondul unei competitivitati scazute la nivelul presei de specialitate dedicata operatorilor din ", spune Mihai Cernat, publisherul revistei.

Cu distributie nationala pe baza de abonament, revista ofera lunar analize si studii ale pietei de turism si ale subdomeniilor conexe, interviuri cu liderii celor mai importante companii de pe piata, tendinte externe in domeniul designului, prezentari ale unor destinatii din intreaga lume, studii de caz si sondaje, stiri, precum si o sectiune de dezbatere a unor probleme din sectorul turismului. De asemenea, Business Turism contine informatii utile si din domeniul financiar, prezentarile celor mai importante targuri si expozitii de profil, precum si o rubrica de oferte si anunturi.

Cele 32 de pagini color, in media print lucios, apar in format 230 x 300 mm. Redactorul-sef al publicatiei este Roxana Dumitru.

Publisherul Mihai Cernat sustine ca Business Turism vine astfel sa completeze in format tiparit, de tip trade magazine, buletinele informationale specializate pe care Mediafax le editeaza zilnic, de sase ani, in format electronic. Agentia mai editeaza publicatiile specializate Media&Advertising, Retail Magazin si Business Construct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels