Media & Advertising

Obama va gazdui un show televizat la Casa Alba

Obama va gazdui un show televizat la Casa Alba

Autor: Octavian Calei

12.01.2013, 17:50 272

Preşedintele Barack Obama va găzdui întrega echipă de actori şi scenarişti ai serialui televizat NBC "1600 Penn" la Casa Albă, scrie Thomson Reuters.

Showul omonim cu adresa Casei Albe, 1600 Pennsylvania Avenue, co-regizat de Jon Lovett, fostul dactilograf al lui Obama, îi va avea ca protagonişti pe Bill Pullman în rolul preşedintelui SUA Dale Gilchrist şi pe Jenna Elfman în rolul soţiei.

Filmul va fi o comedie care prezintă viaţa imaginară a familiei preşedintelui, cu o soţie frumoasă, un fiu ghinionist care a incendiat casa fraternităţii de la facultate şi o fiica frenetică care îşi face teste de sarcină în baia Casei Albe.

"Vrem să arătăm în detaliu ce înseamnă o familie în cele mai extraordinare circumstanţe, şi ce este mai extraordinar decât să fii o familie de preşedinte?", a spus Josh Gad, unul dintre regizorii showului.

Filmările de la Casa Albă vor avea loc "cu uşile închise", ceea ce înseamnă că reporterii nu vor avea acces la informaţii exclusive despre serial. "1600 Penn" a avut premiera joi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO