Media & Advertising

Publicis Groupe, prezent şi pe piaţa din România, a achiziţionat VIVnetworks, agenţie de marketing afiliat cu sediul central în Cehia şi un portofoliu de clienţi de peste 900 de comercianţi din 27 de ţări

Publicis Groupe, prezent şi pe piaţa din România, a...

Autor: Roxana Rosu

14.11.2022, 16:24 87

 

 

Publicis Groupe, prezent şi pe piaţa din România, a achiziţionat VIVnetworks, agenţie de marketing afiliat cu sediul central în Cehia şi un portofoliu de clienţi de peste 900 de comercianţi din 27 de ţări.

Cheltuielile globale de publicitate în cadrul marketingului afiliat sunt de 14 miliarde de dolari, iar estimările indică faptul că acestea vor ajunge la 15,7 miliarde de dolari în 2024, se arată într-un comunicat al Publicis Groupe. 

Compania VIVnetworks va fi integrată în oferta continentală europeană a CJ şi va funcţiona sub conducerea lui Tobias Allgeyer, Vicepreşedinte Senior EMEA, cu sediul la München. Fondatorii VIVnetworks, Vladan Hejnic, CEO, şi Robert Studený, COO se vor alătura conducerii executive a CJ pentru Europa Centrală şi de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO