Media & Advertising

Romanii au talent: cine sunt următorii trei finalişti. Galerie FOTO si VIDEO

 Romanii au talent: cine sunt următorii trei finalişti. Galerie FOTO si VIDEO

Romanii au talent

Autor: Pro TV

03.04.2011, 15:03 209

Finalistilor, Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance si sotiilLuca, li s-au alaturat simbata seara, la "Romanii au talent" incatrei nume norocoase: Tutu Adrian, Cristina si Alina si grupulAkikai. Acestia au fost favoritii publicului pe care i-auconsiderat demni de marea finala.


Prima semifinala emisiunii "Romanii au talent" ce a fostdifuzata vineri, 1 aprilie, in direct din Studiourile MediaPro dinBuftea a adunat in fata micilor ecrane 5 milioane si jumatate deromani din intreaga tara in minutul de maxima audienta de la 21.44,cind pe intreg publicul din mediul urban ratingul ProTv ajungea la27,8 puncte de rating. O cota de piata impresionanta de 66,6% afost inregistrata pe publicul comercial din mediul urban cu virstecuprinse intre 18-49 de ani la 22.27.


Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romanii au talent"difuzata vineri, 1 aprilie in intervalul 20.29 - 23.58 a fost pepublicul din mediul urban de 20,0 puncte de rating si o cota depiata de 47,3%, in timp ce Antena 1 obtinea de 8 ori mai putin,adica 2,6 puncte de rating si 6,2% cota de piata.
Aceeasi diferenta a fost inregistrata de emisiunea "Romanii autalent" si pe publicul comercial din mediul urban cu virstecuprinse intre 18-49 de ani cind ProTv inregistra 18,7 puncte derating si 52,1% cota de piata, iar Antena 1 doar 2,9 puncte derating si 8,0% cota de piata.


Si simbata, 2 aprilie, ProTV a fost din nou lider detasat deaudienta cu cea de-a doua semifinala a emisiunii "Romanii autalent" transmisa in direct, din Studiourile MediaPro dinBuftea.
Audienta medie inregistrata de emisiunea "Romanii au talent"difuzata simbata, 2 aprilie in intervalul 20.29 - 23.51 a fost pepublicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49de ani de 17,4 puncte de rating si o cota de piata de 48,2%, intimp ce Antena 1 obtinea de 7 ori mai putin, adica 2,7 puncte derating si 7,6% cota de piata.


Diferenta se pastreaza si la nivelul publicului din mediul urbancind ProTv inregistra 17,4 puncte de rating si 40,5% cota de piata,iar Antena 1 doar 2,7 puncte de rating si 6,3% cota de piata.

Vedeţi aici ce s-a întâmplat însemifinala de vineri, 1aprilie


Semifinala din 2 aprilie

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Finalistul Tutu Adrian care a tinut sa transmita tuturor mesajul"Iubiti-va parintii" a reusit nu numai sa impresioneze publiculcare l-a considerat demn de marea finala, ci si juriul care a tinutsa-i arate aprecierea sa. Daca Andra l-a numit pe Tutu Adrian"Eminem al Romaniei", Mihai Petre a apreciat faptul ca de la primasa aparitie si pina acum a reusit sa se reinventeze, sa transmitaun nou mesaj si sa danseze in acelasi timp foarte bine. La rindullui, Andi a spus: "Esti una dintre cele mai frumoase povesti pecare am citit-o, o citesc si as vrea foarte mult sa o recitesc inviata asta!".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

In momentul prestatiei Cristinei si Alina, a plouat nu numai cubarbati frumosi care au dansat senzual in platou, dar si cuaprecieri din partea juriului. Interpretarea melodiei "It's rainingMen" a fost una impresionanta Cristina si Alina fiind acompaniatein permanenta de aplauzele publicului. Cu vocile lor incredibilecele doua bune prietene au ajuns direct in finala cind promit sapregateasca un numar si mai spectaculos.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Batalia pentru locul al treilea s-a dat intre Alin AlexandruImre, micutul Michael Jackson de Romania si Grupul Akikai. Misiuneajuriului a fost una greu de luat pentru ca fiecare dintre cele douaoptiuni avea doua atuuri importante: talent si foarte multa munca.Daca Mihai Petre a tinut sa aleaga "talentul in stare pura" cum l-anumit pe micutul Alin Alexandru Imre, ceilalti doi jurati, AndiMoisescu si Andra au fost de parere ca grupul Akikai trebuie samearga mai departe. Andi Moisescu a spus: "In seara asta am sa alegspectacolul si in seara asta spectacolul a fost Akikai". Votuldecisiv a fost cel al Andrei care a ales grupul Akikai,trimitindu-l astfel in finala.

Vezi mai multe pe Romaniiau talent

La rindul lor "Veveritele vesele" au facut un spectacol de zilemari spre amuzamentul tuturor, Mihai Cosofret a facut ca toateanimalele, Eduard Malita si Bianca Onita au intrat la apa pur sisimplu, Claudiu Udea a fost un Frank Sinatra de Romania care aincercat sa impresioneze cu timbrul sau special interpretindmelodia "I've got you under my Skin",Valentin Paun a dansat si afacut spectacol, Taliana Ilescu a trecut prin foc la propriu, trupaTrouble n-a creat nici o problema si a facut senzatie, in timp ceLaura Bogorodea a adus acordurile indiene in direct in platourilede la Buftea.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Daca primii 6 finalisti au fost alesi deja, urmatorii 6 vor fialesi saptamina viitoare pe 8 si 9 aprilie cind se vor desfasuraultimele doua semifinale ale emisiunii 'Romanii au talent".

Cine sunt ceilalţisemifinalişti

Marea finala va avea lor pe 25 aprilie, a doua zi de Paste si vafi transmisa in direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO