Media & Advertising

Românii au talent: Planurile de rezervă ale lui Narcis Ianău: politica şi arta culinară

Românii au talent: Planurile de rezervă ale lui Narcis Ianău: politica şi arta culinară
29.05.2011, 18:25 164

Tânărul interpret Narcis Ianău, care a devenit cunoscut dupăparticiparea la concursul "Românii au talent" şi careva concerta, duminică seară, în cadrul "Zilelor târgumureşene",afirmă că, pe lângă muzică, este interesat de politică şi de artaculinară, informează Mediafax.

Narcis Ianău, în vârstă de 16 ani, care a devenit cunoscut dupăparticiparea la concursul "Românii au talent", a declarat,duminică, într-o conferinţă de presă, că, pe lângă muzică, încearcăsă se perfecţioneze şi în alte domenii, precum politica.

"Eu mă gândesc la o carieră în muzică, dar nu mă bazez doar pe ocarieră în muzică. Încerc să studiez şi alte lucruri, încerc să măperfecţionez şi în alte domenii, pentru că sunt unele pericole pecare le poţi întâmpina în carieră - pot apărea noduli la gât, ţi sepoate schimba vocea, poţi răguşi. Sunt mai multe variante, nu ştiupe care le voi alege - în politică, mai încerc să mă perfecţionezîn artă culinară, nu ştiu sigur", a spus Ianău.

El a adăugat că are medii bune la şcoală, deşi este greu, şis-ar putea să susţină examen de admitere la o facultate depolitologie, pe care să o urmeze în paralel cu Conservatorul.

El a spus că "nu ştie sigur" dacă facultatea de politologieasigură o carieră în politică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO