Media & Advertising

Roxana Ionescu şi George Boghian - câştigătorii celui de-al XIII-lea sezon al "Dansez pentru tine"

Dansez pentru tine, ultima ediţie a sezonului 13

Dansez pentru tine, ultima ediţie a sezonului 13

Autor: Madalina Cerban

08.12.2012, 15:03 865

Vineri seară, la Pro TV, a fost ultima reprezentaţie a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", un adevărat regal de spectacol, dans, premii şi visuri împlinite.

După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la "Dansez pentru tine" s-au luptat, vineri seară, în marea finală, în care au dansat musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance.

Finala a fost plină de suspans pentru cele mai bune trei perechi ale sezonului - Roxana Ionescu şi George Boghian, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, respectiv Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica.

Telespectatorii au fost cei care, prin vot, au stabilit că Roxana Ionescu şi George Boghian sunt marii câştigători ai premiului de 60.000 de euro şi al trofeului "Dansez pentru tine". Următorii clasaţi (Nicoleta Luciu şi Attila Hainer) au primit 20.000 de euro, iar ocupanţii locului al treilea (Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica) - 15.000 de euro.

Finala a fost plină de dansuri inedite şi pline de culoare, ale căror protagonişti au fost vedete celebre din România, numeroase premii, în valoare totală de 147.000 de euro, şi multe visuri împlinite.

Fiecare caz umanitar pentru care au dansat vineri seară perechile formate din Inna şi Emil Rengle, Horia Tecău şi Iulia Vântur, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru a primit suma de 3.000 de euro. De asemenea, fiecare concurent din acest sezon a primit un ajutor financiar pentru a face un prim pas în îndeplinirea visului pentru care a luptat prin dans.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24