Mediafax.biz Exclusiv

Berg Computers şi-a bugetat afaceri de 3 milioane de euro, mai mari cu 11%

Autor: Laurentiu Cotu

03.04.2012, 19:37 131

Compania româno-germană Berg Computers, dezvoltator de soluţii software cu clienţi precum IBM, Procter & Gamble sau Alcatel, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro, în creştere cu 11% faţă de anul trecut, datorită în principal revenirii pieţei interne. Timişorenii au realizat anul trecut afaceri de 2,7 mil. euro, în creştere cu 25% faţă de anul anterior, susţinute în principal de proiectele externe.

"Estimăm să depăşim în acest an nivelul de 3 mil. euro datorită, printre altele, revenirii pieţei interne. În ceea ce priveşte evoluţia pieţei de ERP, vedem o creştere semnificativă a acesteia în următoarea perioadă de timp", a declarat pentru ZF Transilvania Dan Rusu, brand sales manager marketing al Berg Computers. Reprezentanţii companiei spun că piaţa dă semne de maturizare, existând în prezent o atenţie sporită faţă de alocarea bugetelor, dar şi o preocupare mai intensă pentru informare înainte de a se decide asupra unei investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO