Mediafax.biz Exclusiv

„Circul foamei“ de la Unirii, transformat în mall de peste 20.000 de metri pătraţi

Autor: Cristi Moga

04.04.2012, 20:10 1381

Acesta va fi cel de-al cincilea mall din Bucureşti construit pe structura sau terenul unui fost "circ al foamei", construcţii ridicate de regimul Ceauşescu la sfârşitul anilor '80 pentru centralizarea distribuţiei de hrană la nivelul oraşului.

Muntean, unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri români, fost sportiv, controlează clădirea de la Unirii prin firma Minerva Galeriile Comerciale, care a obţinut de la Primăria Sectorului 3 autorizaţie de construire pentru lucrările de renovare, care ar trebui finalizate anul viitor.

"Se fac lucrări de renovare, amenajă ri interioare, dar nu ştiu ce chiriaşi vor fi în noul proiect", a declarat Dan Mitea, directorul economic al firmei Minerva Galeriile Comerciale. Proiectul va avea o suprafaţă de peste 20.000 mp, cât jumătate din centrul comercial Unirea, iar compania a început să tatoneze piaţa pentru închirierea spaţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO