Mediafax.biz Exclusiv

Filimon de la Icco-Systems construieşte pista aeroportului din Cluj pentru 33 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu

16.06.2011, 19:08 271

Contractulurmează să fie semnat peste zece zile, dacă decizia comisiei delicitaţie nu va fi contestată de restul ofertanţilor. Prima etapă anoii piste de 3.500 de metri a aeroportului ar urma să fiefinalizată în şase luni de la semnarea contractului.

Proiectul de construcţiea noii piste a convins 6 consorţii de firme să depună oferte pentrulicitaţia organizată de Consiliul Judeţean Cluj, în vedereadesemnării constructorului pentru primii 2.100 de metri.

Dintre cele 6 oferte depuse, patru au fostdescalificate din mai multe motive, printre care şi lipsa unordocumente.

Compania de instalaţii electriceIcco-Systems, care face parte din consorţiul desemnat câştigător, arealizat în 2009 o cifră de afaceri de 15,7 mil. lei (peste 3,7mil. euro) cu un număr mediu de 115 salariaţi, conform site-uluiMinisterului Finanţelor Publice.

Icco-Systems din Braşov, din al căreiacţionariat mai fac parte pe lângă Costan şi alţi oameni deafaceri, face parte din grupul de firme Icco, care rulează anualafaceri de 75 mil. euro în domenii precum construcţii, producţieindustrială, energie, electronică şi sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO