Mediafax.biz Exclusiv

Romsys a luat încă un manager de la Softwin

Autor: Magraon Andreea

06.01.2011, 18:46 59

"A fost o decizie destul de grea având învedere că exista deja o relaţie de aproape 4 ani cu Softwin,companie în care am învăţat ce înseamnă industria IT. Însămarketingul este şi a rămas domeniul care mă atrage cel mai mult.Cunoscând echipa de la Romsys, am considerat că este o oportunitatepentru mine să mă alătur lor", a explicat Olănescu pentru ZF, careşi-a preluat noua funcţie de la 1 decembrie2010.

Irina Olănescu a absolvit Facultatea deManagement din cadrul Academiei de Stduii Economice Bucureşti.Înainte de a se alătura echipei Romsys ea a ocupat din aprilie 2007funcţia de marketing specialist la Softwin. Olănescu a mai lucratla companii precum AD Pharma, DDB Bucharest şi Mercury360.

Olănescu este al patrulea manager care aplecat de Softwin la Romsys în ultimii doiani.

În 2009, Romsys l-a recrutat în funcţia de CEOpe Horaţ iu Berdilă, fostul director comercial al diviziei deconsultanţă şi servicii IT Ascenta din grupul lui Talpeş. El a fosturmat de Emanuel Oana, fostul director Softwin responsabil desectorul financiar şi de Radu Voicu, care a preluat funcţia deSenior Team Leader Sales Industry.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO