Politică

Anastase îi acuză pe parlamentarii PSD că au cerut 127 de miliarde de lei ca să-i „trădeze” pe pensionari

21.09.2010, 14:41 14

Deputaţii au decis, marţi, cu aproximativ două ore înainte devenirea în Parlament a preşedintelui Traian Băsescu, ca votulasupra legii pensiilor să nu mai fie reluat, după cum au cerut PSDşi PNL. Decizia a fost luată cu 33 de voturi "pentru", 158"împotrivă" şi 8 abţineri, informează Gândul. PNL a anunţat că va contesta Legea Pensiilor la CurteaConstituţională.

Luaţi prin surprindere de vot, deputaţii opoziţiei au reacţionatacuzând-o pe Roberta Anastase de încălcarea Regulamentului. Aceastaa luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, încercând să-itempereze. "Nu s-a întâmplat săptămâna trecută contestarea votului.Dânşii (opoziţia - n.r.) au fugit de la vot. Aţi cerut bani ca săplecaţi din sală, ca să-i trădaţi pe români. Pentru bani i-aţitrădat. 127 miliarde a costat votul PSD pentru a nu vota punctul depensie. Aţi cerut bani pentru votul vostru", a spus Anastase.Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO