Politică

Boc: Am taiat pensiile de lux! Premierul este huiduit permanent în timpul discursului din Parlament. "Această moţiune este un plagiat!"

Boc: Am taiat pensiile de lux! Premierul este huiduit permanent în timpul discursului din Parlament
15.06.2010, 11:42 33

Premierul Emil Boc i-a acuzat de ipocrizie pe parlamentariiopoziţiei, acuzându-i pe aceştia de situaţia în care se aflăRomânia. Premierul a acuzat guvernele anterioare pentru "pomenileelectorale".

Discursul premierului a fost întampinat cu încă de la primelecuvinte rostite de la tribuna Parlamentului de şeful Guvernului,parlamentarii opoziţiei au început să vocifereze, să fluiere şi săstrige "Hoţii", încercând astfel să întrerupă discursulpremierului, în ciuda aplauzelor celor din PD-L.

"Este o lipsă de profesionalism si de soluţii pentru moţiunea decenzură", a spus premierul. "Distinşi colegi de la PSD: nu ştiţipentru ce lege introduceţi moţiunea". "Această moţiune este unplagiat", a mai spus premierul, fiind întâmpinat de scandările"Demisia!" ale opoziţiei. Premierul face referire la un articol scris de Ioana Ene pe site-ul ziare.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO