ZF 24

Mii de sindicalişti au format un lanţ uman în zona Parcului Izvor. O parte dintre protestatari au forţat intrarea spre Parlament

15.06.2010, 10:36 22

Mii de sindicalişti, care s-au adunat la Palatul Parlamentului,au începută să formeze deja un lanţ uman în zona Parcului Izvor,alte sute de bucureşteni alăturându-li-se protestarilor sauurmârindu-i de pe partea opusă a trotuarului unde se desfăşoarăacţiunea acestora, informează Mediafax.

În lanţul uman s-au adunat deja sindicalişti din diferitefederaţii, fiind prezenţi funcţionari publici, cadre medicale,cadre didactice, angajaţi de la Poşta Română.

Oamenii sunt veniţi din toate judeţele ţării, ei având pancartepe care sunt scrie numele sindicatului pe care îl reprezintă şizona în care activează.

Protestarii au bannere pe care scrie "Jos dictatorul, josGuvernul", "Opriţi genocidul", "Dacă nu votaţi cu noi, suntetiegali cu un gunoi", "Demisia" şi strigă "Jos Guvernul Boc" şi"Ruşine să vă fie". Mai multe despre acţiunile de protest de astăzicitiţi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO