Politică

Boc: PDL nu s-a amestecat în actul de justiţie. PSD, PNL şi PC fac zid împotriva justiţiei

Boc: PDL nu s-a amestecat în actul de justiţie. PSD, PNL şi PC fac zid împotriva justiţiei
28.01.2011, 13:57 18

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a acuzat, vineri, într-odeclaraţie de presă susţinută la sediul partidului, "show-ulmediatic" făcut de PSD şi PNL în legătură cu cercetareapreşedintelui CJ Argeş, care urmăreşte să pună presiune politică peprocurori şi subminează credibilitatea României.

Emil Boc a susţinut că "justiţia este independentă şi aşatrebuie să rămână". El a susţinut că PDL, indiferent despre cine afost vorba, nu s-a amestecat în actele de justiţie şi a respectatorice decizie a acesteia. Boc a precizat că solicită acelaşi lucruşi PSD şi PNL.

Preşedintele CJ Argeş a fost luat cu targa din instanţă şidus la ambulanţă

"Alianţa socialistă PSD-PNL acţionează ca o alianţă împotrivajustiţiei", a mai declarat liderul PDL, referindu-se la cazulpreşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, şi a acuzat cele douăpartide că exploatează mediatic şi politic o acţiune normală ajustiţiei, înercând să manipuleze opinia publică.

El a precizat, de asemenea, că PDL respinge ferm orice acuzaţiea PSD şi PNL de implicare în acest caz.

Premierul a mai acuzat PSD şi PNL că, prin "circul mediatic" pecare îl fac, riscă să submineze credibilitatea României şi ajustiţiei. Citiţi mai mult despre cazul lui Constantin Nicolescu pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO