Politică

Preşedintele CJ Argeş a fost luat cu targa din instanţă şi dus la ambulanţă

Autor: Mediafax

27.01.2011, 21:14 26

Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joiseară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos dininstanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la oambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp aleşinat şi soţia acestuia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu,şi soţia acestuia, cărora li s-a făcut rău la Tribunalul Argeş, auajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulteriorNicolescu a fost dus la o clinică din apropierea spitalului pentruo tomografie.

Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul Tribunalului în momentulîn care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-lduce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al căreiechipaj i-a acordat primul ajutor.

"După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cordşi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şi să vedem încontinuare cum evoluează", a spus dr. Cristina Stocheci, de laServiciul de Ambulanţă Argeş.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat înholul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală.Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO