Politică

Demis din MAI în urma unui imens scandal de corupţie, generalul Fătuloiu ajunge şef la Roma

Autor: Mediafax

18.05.2011, 23:45 339

Fostului secretar de stat,generalul Dan Valentin Fătuloiu, demis în urma arestării omului deafaceri Cătălin Chelu, a fost numit în funcţia de ataşat deinterne la Roma. Ministrul administraţiei şi internelor Traian Igaşa susţinut ieri că numirea a fost decizia cea mai corectă din toatepunctele de vedere, ţinând cont de experienţa sa în domeniu.

Numele lui Dan Valentin Fătuloiu este legat de cel mai mare scandalde corupţie din Poliţie. Dan Fătuloiu, alături de fiul său,Alexandru, l-a denunţat pe omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelucă a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării favorabile a celor48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoareamitei se ridica la un milion de euro. Dan Valentin Fătuloiu a fostdemis în 23 noiembrie 2010 din funcţia de secretar de stat, şef alDepartamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, în locullui fiind numit Ioan Dascălu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO