Politică

Vass: Blejnar este verificat de Corpul de Control al premierului

Vass: Blejnar este verificat de Corpul de Control al premierului

Autor: Mediafax

28.02.2011, 10:15 59

Şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), SorinBlejnar, este verificat de Corpul de Control al premierului EmilBoc, a declarat consilierul de stat al primului-ministru, AndreeaPaul-Vass, într-o emisiune la Realitatea TV.

Controlul survine după scandalul şpăgilor din vămile româneşti,informează sursa citată.

"Întotdeauna când există o suspiciune de inadecvare într-ofuncţie de magnitudinea celei deţinute de domnul Blejnar, în modevident că interesul premierului este maxim. Da, şi este normal săfie astfel de anchete", a declarat consilierul guvernamental laRealitatea TV.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că dacă Parchetul sauDNA îi va trimite o sesizare cu privire la urmărirea penală aşefului ANAF, Sorin Blejnar, acesta va fi demis.

Întrebat dacă preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, ar trebui demisdin funcţie, premierul Emil Boc a declarat, jurnaliştilor, că dacăParchetul sau DNA îi va trimite o sesizare cu privire la începereaurmăririi penale, atunci acesta va fi demis. Citiţi mai mult despreverificarea lui Sorin Blejnar pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO