Prima pagina

BRD Finance si Praktiker lanseaza un card de credit

12.08.2008, 15:00 14

Divizia de credite de consum a grupului Societe Generale, BRD Finance IFN, in colaborare cu retailerul Praktiker, vor lansa un nou card de credit de tip MasterCard.

Valoarea maxima a sumei disponibile pe noul car de credit va fi de 20.000 de lei.

"Succesul inregistrat in cazul actualului card Praktiker-BRD Finance, card proprietar, a determinat initierea proiectului de lansare pe platforma MasterCard, fiind adaugate mai multe beneficii si extinzandu-se aria de utilizare", se arata in comunicatul celor doua companii.

Clientii pot opta pentru rambursarea sumei utilizate in sume minime, cu o dobanda lunara de 2,2%, sau integral, avand o perioada de gratie cuprinsa intre 18 zile si 47 de zile.

Cardul este destinat cumparaturilor pentru amenajarea casei si gradinii si poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, la orice comerciant care accepta sigla MasterCard. Posesorii cardului pot retrage numerar de la ATM-uri si realiza plati online pe site-urile care permit tranzactii electronice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO