Prima pagina

Bucurestenii isi aleg "Cel mai bun restaurant"

12.09.2008, 16:28 43

Time Out premiaza in aceasta toamna cele mai bune restaurante, terase si baruri din Bucuresti intr-un concurs in care presedintele juriului este bucuresteanul de rand.
La Eating & Drinking Awards 2008, restaurantele si barurile cu cea mai buna mancare si cea mai cool atmosfera din capitala vor primi recunoasterea clientilor exprimata prin intermediul revistei Time Out si al site-ului www.restaurantetop.ro. Votantii au posibilitatea sa castige, prin tragere la sorti, unul dintre premiile puse in joc de Time Out Bucuresti.
Categoriile in care se impart nominalizarile Time Out sunt: "Cel mai bun restaurant nou deschis", "Cel mai bun restaurant cu specific romanesc", "Cel mai bun restaurant Fusion", "Cel mai bun restaurant cu specific asiatic", "Cel mai bun restaurant libanez",
"Cel mai bun restaurant de cartier", "Cel mai bun restaurant pizza & pasta", "Cel mai bun Pub", "Cel mai bun Fast food", si "Cea mai buna cafenea".
Eating & Drinking Awards 2008 se desfasoara intre 4 si 28 septembrie 2008, urmand ca pe 1 octombrie sa 2008 sa fie anuntati cei care au castigat unul dintre premiile Time Out: 10 iPod-uri Apple Shuffle 2 Gb, 2 invitatii duble (cu partenerul) la Gala de decernare a premiilor, 100 Abonamente Time Out Bucuresti pe 3 luni, 50 X Umbrele Time Out Bucuresti, 15 Termosuri Time Out Bucuresti sau 10 Time Out Bag.
Regulamentul concursului este disponibil in intregime pe www.restaurantetop.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO