Prima pagina

BVB, sedinta "foarte plictisitoare". Lichiditate a pietei de doar 5 milioane euro

10.07.2008, 19:24 18

"Suntem in continuare pe un trend descendent. Ieri am avut parte de o sedinta foarte plictisitoare, s-au facut practic circa 5 milioane de euro in sase ore, ceea ce este foarte putin. Deocamdata suntem influentati de evolutia pietelor externe si nu putem decat sa asteptam rezultatele financiare pentru primul semestru", Mihai Piscan, broker la EFG Eurobank Securities.

Dupa ce a incheiat ziua de ieri pe verde, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a revenit pe scadere, indicele compozit BET-C pierzand in finalul sedintei 1,07%, pe o lichidatea extrem de scazuta, de 15,89 milioane lei (4,47 milioane euro).

Indicele extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de companii tranzactionate la Bursa, inclusiv SIF-urile, a coborat cu 1,87%, la 672,36 puncte.

Indicele BET-FI, care indica evolutia societatilor de investitii financiare (SIF), a pierdut 2,45%, cea mai mare scadere fiind inregistrata de SIF Banat Crisana (SIF1), -3,14%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24