Prima pagina

Carrefour: "Ne intereseaza tot ce e suficient de mare"

08.04.2008, 13:30 8

"Supermarketurile reprezinta cel mai dinamic domeniu in acest an", declara pentru BUSINESS Magazin Jose Caller Celestino, director general al Carrefour Romania, care a preluat anul trecut reteaua de supermarketuri Artima.

In ce priveste extinderea retelei, Caller spune ca "se vor intampla multe lucruri aici, dar nu vreau sa dam prea multi bani pe o operatiune, vreau sa crestem, dar sa fim si profitabili".

Un criteriu ce determina daca un spatiu este sau nu atractiv e dimensiunea: "ne intereseaza tot ce e suficient de mare", afirma Caller, pentru care "prea mic" inseamna un spatiu de vanzare cu dimensiune mai mica de 700 de metri patrati. Pentru magazinele de proximitate, aflate in cartiere si cu suprafete mici de vanzare, francezii nu au deci niciun interes, "cel putin deocamdata"; castigurile sunt acum de partea magazinelor de dimensiuni mari (supermarketurile) si foarte mari (hipermarketurile). Detalii pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO