Prima pagina

Ce facem astazi?

05.08.2008, 13:07 23

Time Out va ajuta sa scapati de cele trei ceasuri rele cu trei recomandari numai bune. Un ceas isi gaseste obstescul sfarsit la o galerie de arta, unul la film si celalat acasa cu o carte in mana.

Muzeul National de Arta contemporana va ajuta sa descoperiti nudul in arta romaneasca intr-o expozitie curatoriata de Petruta Vlad, ce cuprinde 38 de lucrari reprezentative din patrimoniul muzeului. Printre ele, opere de Brancusi, Tonitza, Corneliu Baba, Pallady sau Petrascu. Obligatorie vizita la MNAR.

Filmul zilei o are ca vedeta pe Lucy Liu. "Detectivi de cartier", cum a fost tradus la noi cel mai recent film al ingerului domnului Charlie, este o comedie racoroasa, numai buna pentru o seara torida de vara si se vrea a fi un loctiitor demn al mai cunoscutului "High Fidelity". Filmul ruleaza la Hollywood Multiplex si la Movieplex.

Ultima dar nu cea din urma recomandare se indreapta catre cei care prefera o seara linistita acasa. Lasam beletristica la o parte si ne indreptam atentia spre poezie. Unii zic ca este cel mai puternic debut in poezie din ultimi zece ani din Romania, noi va spunem doar atat: cartea se numeste "Floarea de Menghina", contine poezii de Svetlana Carstean si a aparut la Editura Cartea Romaneasca.

Printre altele, tot diseara pe terasa La Motoare aveti program de teatru alternativ cu Trupa D'AYA , iar in B52 aveti de la ora 21:00 Dub Vibes cu Niku.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO