Prima pagina

Cea mai scumpa vila scoasa la vanzare in Bucuresti costa 4,3 mil. euro

Cea mai scumpa vila scoasa la vanzare in Bucuresti costa 4,3 mil. euro
09.06.2008, 12:03 500

Cea mai scumpa vila scoasa la vanzare in Bucuresti costa 4,35 milioane de euro si este amplasata in zona Baneasa, in apropierea padurii, potrivit unui top realizat de compania imobiliara Regatta.
Potrivit clasamentului, cele mai scumpe zece vile scoase la vanzare in Bucuresti si zonele limitrofe valoreaza peste 19 milioane euro.
Vila de pe primul loc, amplasata in zona Baneasa, se afla pe un teren de 4.000 de metri patrati, are o suprafata construita de 1.200 metri patrati, structurata pe subsol, parter si etaj. Locuinta dispune de piscina acoperita, bar, sauna, fitness si cinema. Pretul de vanzare este de 4,35 milioane de euro.
Pe locul al doilea se claseaza tot o vila din Baneasa, cu o suprafata de 860 de metri patrati, amplasata pe un teren de 2.990 metri patrati. Pretul solicitat de proprietari se ridica la 3,2 milioane de euro.
Vila plasata de Regatta pe locul trei se afla in zona Snagov, in complexul Pacea. Suprafata totala a terenului este de 5.000 metri patrati, iar aria construita este de 1.000 metri patrati. Vila are acces la lac, iar pretul cerut de proprietar este de 3 milioane de euro.
Cu o suprafata de teren de 1.150 metri patrati si o arie construita de 420 metri patrati, vila de pe locul patru are un pret de vanzare de 1,8 milioane de euro.
Pe urmatoarele pozitii ale clasamentului au fost plasate vile din Baneasa si Baneasa-Pipera, ale caror preturi sunt cuprinse intre 1,5 milioane de euro si 650.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO