Prima pagina

Cheney, operat la inima

07.03.2001, 00:00 12



Vicepresedintele american Dick Cheney, in varsta de 60 de ani, a fost internat in spital si operat, luni, in urma unei crize cardiace, acest lucru ridicand noi intrebari in legatura cu capacitatea sa de a duce la indeplinire functia pe care i-a incredintat-o presedintele George W. Bush, informeaza Mediafax.

Inca de cand s-a anuntat ca a fost internat in spital, pentru a doua oara in ultimele patru luni, Casa Alba s-a grabit sa mminimalizeze gravitatea starii vicepresedintelui care, incepand de la varsta de 37 de ani, a avut patru crize cardiace. "Este vorba de o masura de precautie", a declarat Bush cand a fost intrebat de starea de sanatate a lui Cheney.

Cu toate acestea, medicii au anuntat ca vicepresedintele a suferit o interventie chirurgicala, care a durat o ora, pentru a i se corecta ingustarea unei artere. Insa, ei au precizat ca nu exista nici o dovada ca el a suferit o criza cardiaca. Ieri, chirurgul vicepresedintelui american a precizat ca acesta are o "constitutie extrem de viguroasa si are toate sansele sa-si poata duce la capat mandatul".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24