Prima pagina

Conducerea CEC a fost demisa, Ghetea este noul presedinte al bancii (Update)

Conducerea CEC a fost demisa, Ghetea este noul presedinte al bancii (Update)
11.05.2007, 12:32 45

Ministerul Economiei si Finantelor a decis astazi demiterea conducereii Casei de Economii si Consemnatiuni, iar functia de presedinte, detinuta de Eugen Radulescu, i-a fost propusa lui Radu Gratian Ghetea, presedintele Alpha Bank Romania, care a acceptat numirea. Ghetea a precizat ca isi va anunta in cursul zilei echipa de conducere.

"Adunarea Generala a Actionarilor Casei de Economii si Consemnatiuni, intrunit in sedinta in data de 11.05.2007, a hotarat o noua componenta a Consiliului de Administratie al bancii , avand ca presedinte pe domnul Radu Gratian Ghetea. Conducerea executiva va fi asigurata, in perioada urmatoare, de domnul Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, si de domnul Cristian Tudorancea, in calitate de vicepresedinte", se arata intr-un comunicat al CEC.

Reprezentantii conducerii au fost convocati la sediul bancii, la cererea Ministerului Economiei si Finantelor, unicul actionar al CEC.

Eugen Radulescu a fost numit in functie in luna martie a anului 2005, cand l-a inlocuit pe Enache Jiru, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor in timpul guvernarii PSD.

Din Consiliul de Administratie al singurei banci comerciale de stat mai fac parte vicepresedintii CEC Vasile Ifrim, Gabriela Tudor si Cristian Tudorancea, precum si Ciprian Badea, director general la Directia Generala Juridica a Ministerului Economiei si Finantelor, Roman Florin Claudiu, secretar general al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Bitu Alice Cezarina, secretar de stat la Ministerul Finantelor, Daniel Chitoiu, presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Bogdan Hutuca, vicepresedinte ANAF si Catalin Doica, secretar de stat in Ministerul Finantelor. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO