Prima pagina

Daca ne calificam, BCR da bonus de 3% la depozitul "Suporter EURO 2008"

13.06.2008, 16:51 16

Banca Comerciala Romana (BCR) va oferi pentru suporterii de la Euro 2008 un depozit structurat cu optiuni "Suporter EURO 2008" care beneficiaza de o dobanda de baza de 9,14% pe an, fixa pe perioada de existenta a depozitului.

Pe langa aceasta, BCR acorda un bonus de 3% pe an in plus fata de dobanda anuala de 9,14% pe an pentru toata perioada de existenta a depozitului, daca echipa Romaniei ajunge in sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal EURO 2008.

"BCR vine cu o oferta de economisire care permite posibilitatea obtinerii unor randamente superioare fata de depozitele clasice. Mai mult, ca romani toti dorim acelasi lucru: echipa de fotbal a tarii noastre sa parcurga un traseu cat mai lung la Campionatul European", a declarat Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail.

De asemenea, banca acorda in plus clientilor un bonus de 5% pe an, pentru toata perioada de existenta a depozitului, daca echipa nationala a Romaniei se califica in semifinalele Campionatului European de Fotbal EURO 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO