Prima pagina

Directorul de marketing al Pepsi Americas pleaca in consultanta

21.04.2008, 17:15 25

Eusediu Margasoiu, directorul de marketing al Pepsi Americas Romania, a plecat din companie pentru a-si dezvolta o cariera de consultant in strategie de business si marketing strategic.

Margasoiu a acumulat o experienta de 15 ani in cadrul Quadrant-Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul local al produselor din portofoliu PepsiCo, in ultimii 9 ani fiind director de marketing si comunicare.

QAB a fost preluata integral de catre compania americana Pepsi Americas, al doilea mare imbuteliator al produselor PepsiCo din lume, in anul 2006. Schimbarea de actionariat a fost urmata de mai multe schimbari in structura echipei de conducere a companiei QAB.

Primii expati adusi de americani la conducerea QAB au fost Mike Holmes, presedintele companiei, si Eamonn Murphy, pe pozitia de CFO. Pana acum au plecat din companie mai multi manageri cu vechime in QAB, printre care Mihai Matyas (vice-presedinte pe investitii) si Florin Radulescu, fostul director general.

Recent, Pepsi Americas Romania l-a numit pe Catalin Dan Vasilache pe o pozitie nou creata in organigrama companiei, cea de supply chain director (director de productie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO