Prima pagina

Emilia Bunea preia conducerea ING Fond de Pensii

Emilia Bunea preia conducerea ING Fond de Pensii
02.09.2008, 12:09 27

Emilia Bunea a devenit noul director general al ING Fond de Pensii, odata cu avizarea primita din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului Pensiilor Private (CSSPP).

Noul director general va fi responsabil de stabilirea directiilor principale de activitate si de dezvoltare necesare pentru a asigura atingerea obiectivelor companiei, precum si rolul de reprezentare in relatia cu presa si autoritati.

"Ne propunem sa ne consolidam in continuare pozitia foarte buna pe care o detinem pe piata pensiilor private din Romania, prin servicii care sa ii ajute pe clienti sa inteleaga cat mai bine noul sistem si un management al investitiilor extrem de profesionist. In plus, dialogul si consultarea permanenta cu autoritatile vor fi una dintre prioritatile mele, si aici vom avea in vedere valorificarea experientei substantiale pe care grupul ING a dobandit-o deja in domeniul administrarii fondurilor de pensii la nivel international", a declarat Emilia Bunea.

Emilia Bunea, 39 de ani, face parte din echipa ING din septembrie 2007, aceasta ocupand pozitia de director financiar al ING Asigurari de Viata.

ING Fond de Pensii a inregistrat la sfarsitul lui august peste 1,4 milioane de clienti pentru pensia privata, cota de piata ocupata de companie fiind de 33,2%. In functie de valoarea totala a activului net, ING Fond de Pensii avea o cota de piata de 38,7% la sfarsitul lunii iunie 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO