Prima pagina

Investitie de circa 10 milioane de euro intr-un strand din Timisoara

14.07.2008, 16:38 151

Portile strandului ZHH Termal, din Timisoara, au fost redeschise dupa patru ani de renovari si o investitie de circa 10 milioane de euro. Mii de timisoreni au luat cu asalt strandul, unul dintre cele mai moderne din vestul tarii.

"Am refacut, practic, totul, din temelii. Trei ani ne-a luat sa spargem totul si sa inlocuim toate instalatiile. Bazinele sunt dotate acum cu filtre speciale si totul arata ca scos din cutie", a declarat, pentru Banateanul, Hajjar Husam, proprietarul ZHH Termal. In momentul de fata, baza dispune de trei bazine (unul dintre ele cu apa calda), pavate cu mozaic anti-bacterian. Restaurantul din incinta (care se vrea o copie la scara redusa a restaurantului din mult mai celebrul Burj al arab din Dubai) si sala de fitness completeaza fericit orele de relaxare pe care timisorenii si le vor oferi de acum inainte la sfarsit de saptamana si nu numai.

Cititi mai mult despre investitia record intr-un strand din vestul Romaniei pe www.banateanul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24