Prima pagina

Ioan Lazar: In 2007, afacerile mele ajung la 60 mil. euro

Ioan Lazar: In 2007, afacerile mele ajung la 60 mil. euro
07.12.2007, 19:37 29

Pe o piata despre care se spune ca este una dintre cele mai corupte din tara si care se apropie de patru miliarde de euro in 2007, cateva sute de transportatori rutieri mici si medii vaneaza contracte care sa ii propulseze cat mai repede in liga mare. Cum se ajunge in topul transportatorilor rutieri si care e solutia de a nu te lasa depasit de concurenta?

Spre exemplu, Ioan Lazar, proprietarul si directorul general al International Lazar Company, are in fiecare saptamana cel putin 60 de interviuri cu viitori posibili soferi de TIR. La el ajung doar cei preselectati de resursele umane, care ii dau automat la o parte pe cei cu cazier, cu referinte proaste de la alti angajatori sau care au avut vreodata probleme cu alcoolul.

"Ii intervievez personal, pentru ca soferii sunt cel mai important capital de lucru dintr-o firma de transport", spune Ioan Lazar, care se asteapta in acest an la afaceri de 60 de milioane de euro. Nu numai din transport, pentru ca omul de afaceri argesean este implicat in mai multe afaceri, doua dintre ele listate pe bursa Rasdaq, iar altele in parteneriat cu companii vestice.

Cititi mai mult pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO