Prima pagina

Noul ZF.ro, stiri in flux continuu

20.06.2006, 20:11 16

ZIARUL FINANCIAR lanseaza astazi noua versiune a site-ului de Internet ZF.ro, ce va aduce ca principale noutati stirile de business actualizate in cursul zilei (care urmeaza sa fie grupate in sectiunea ZF24 a site-ului), precum si o mult mai buna structurare si prezentare a informatiilor.
Site-ul - care este primul pas spre dezvoltarea ZF.ro intr-o platforma online extrem de complexa - va oferi, de asemenea, principalele stiri de business pe care cititorii ZF le vor putea citi pe larg in editia din ziua urmatoare.
"Lansarea noii variante a site-ului, care are o interfata mai prietenoasa si mai bine structurata, este doar un inceput, urmand ca in urmatoarele luni sa fie lansate noi facilitati care sa ofere cititorilor ZF si mai multa informatie si un plus de interactivitate", spune Vlad Nicolaescu, senior editor la ZF si responsabil de acest proiect.
Toate stirile de pe site-ul ZF vor fi oferite gratuit abonatilor ZF, care pot obtine un cont de utilizator al site-ului de la departamentul de abonamente ZIARUL FINANCIAR (apel gratuit 0800 88 93 93 sau tarif normal 031 82 56 242).
O alta noutate este posibilitatea de abonare numai la editia online a ZF - cei care opteaza pentru aceasta varianta putand face cadou editia print altcuiva, impreuna cu revistele lunare ProMotor si go4it!.
De asemenea, noul site lanseaza si un concept nou, de membru ZF.ro - cei care aleg aceasta varianta avand acces, in mod gratuit, la o parte a continutului de pe site, dupa simpla completare a unui formular online. Cu toate ca pana ieri ZF.ro oferea acces la intregul continut numai abonatilor, numarul de vizitatori ai site-ului ZF.ro a crescut cu 40% in luna mai a acestui an fata de luna mai a anului trecut, conform trafic.ro. Luna trecuta, ZF.ro a inregistrat peste 146.000 de vizitatori.
Noul site al ZIARULUI FINANCIAR va oferi o mai buna organizare pe sectiuni a materialelor din ziar si o facilitate de cautare imbunatatita, ceea ce permite utilizatorilor sa gaseasca mult mai rapid informatiile de care au nevoie.
Site-ul a fost conceput de Marius Cristea (IQads) in colaborare cu firma de programare WebSense. "Noul site ZF ofera, in primul rand, un acces mult mai usor la informatia valoroasa. Noua versiune incepe sa se ridice la calitatea continutului oferit de ZIARUL FINANCIAR, forma actuala fiind doar o prima etapa a dezvoltarii site-ului, ZF.ro urmand sa ofere in curand si multe alte servicii online", dezvaluie Marius Cristea.
Printre domeniile pe care este structurat site-ul se numara Companii, Banci si Asigurari, Burse, Business International, Politica sau Business Hi-Tech. Alaturi de acestea exista sectiuni separate pentru stirile in limba engleza, materialele de pe prima pagina a editiei print sau stirile Editiei de Transilvania. Tot pe site vor fi disponibile si suplimentele ZF, Profesii, Proprietati, Dupa Afaceri sau Ziarul de Duminica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO