Prima pagina

Persoanele Fizice Autorizate pot fi inregistrate online de ONRC

17.06.2008, 15:10 20

Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) a anuntat posibilitate de inregistrare a persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor familiale sau a intreprinderilor individuale prin intermediul unor formulare online de pe site-ul Sistemului de Formulare Electonice Inteligente (http://e-forms.onrc.ro).

Cererile in format electronic vor fi transmise doar prin intermediul sistemului. Accesul la sistem se face exclusiv prin intermediul unui browser, la pagina de web de tip portal http://e-forms.onrc.ro.

Astfel, solicitantul autentificat selecteaza si descarca formularul dorit, il completeaza, ataseaza documentele doveditoare apoi semneaza electonic cererea, dupa validarea prealabila in sistem. Dupa semnare cererea se vizualizeaza si se trimite.

Solicitantul poate urmari permanent cererile inregistrate in sistem, prin accesarea sistemului si introducerea informatiilor de autentificare, moment in care sistemul afisaza toate cererile in lucru, numarul si data inregistrarii acestora, precum si stadiul solutionarii acestora.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO