Prima pagina

Westhill: Vom mai dezvolta doar doua malluri pe piata locala

30.07.2008, 13:25 17

Compania britanica Westhill Development, care dezvolta in prezent doua centre comerciale la Ploiesti si Targoviste, va mai dezvolta doar doua malluri avand in vedere numarul mare de proiecte de retail anuntate pentru urmatorii ani si pretul ridicat al terenurilor.
Britanicii vor aloca, in urmatorii cinci ani, peste 500 de milioane de euro pentru realizarea de proiecte imobiliare in Romania, cuprinzand locuinte, centre comerciale si spatii de birouri.
"Am achizitionat deja sase hectare de teren in apropiere de Ploiesti si negociem alte preluari in zona pentru realizarea unui proiect rezidential si a unor spatii de birouri. De asemenea, ne uitam in zona de centru a tarii pentru terenuri in vederea constructiei a doua mall-uri", a declarat Andrei Panculescu, directorul Westhill Romania.
Westhill a prezentat astazi al doilea proiect de centru comercial din Romania, la Ploiesti, dupa unul care va fi construit la Targoviste. Proiectul din Ploiesti, denumit Zenith, va avea o suprafata inchiriabila de 58.000 metri patrati, construit pe un teren de zece hectare. Investitia in acest proiect se va ridica la circa 140 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO