Profesii

100 de job-uri sau omul potrivit la locul (de munca) potrivit

31.03.2003, 00:00 21

Centrul de Dezvoltare a Carierei (CDC) Timisoara a demarat un program care isi propune ca pana la sfarsitul anului studentesc, luna iulie, sa angajeze 100 de studenti part-time sau full-time.
Proiectul "100 Joburi" - "Omul potrivit la locul (de munca) potrivit"  ofera diverselor companii posibilitatea recrutarii si selectiei de personal din randul studentilor din Timisoara. Procedura de recrutare si selectie propusa de CDC, prin acest proiect, angajatorilor cuprinde urmatorii pasi:
Promovarea ofertei de loc de munca, gratuit, in mediul universitar timisorean (Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea de Vest si Universitatea Politehnica)
1. Angajatorul trebuie doar sa completeze formularul de "Oferta de locuri de munca" care se gaseste pe pagina de web a organizatiei: www.careercenter.ro .
2. Colectarea de CV-uri pentru oferta angajatorului se poate face la sediul CDC sau la sediul angajatorului, caz in care angajatorul va preciza in formularul "Oferta de locuri de munca" cum si unde anume doreste sa primeasca CV-urile celor interesati.
3. Pentru selectia candidatilor, CDC poate oferi servicii de evaluare a documentelor de aplicare (CV-uri, Formular de Aplicare, Scrisoare de motivatie); testare a aptitudinilor si competentelor; intervievare a potentialilor candidati.
CDC precizeaza ca, deoarece studentii provin din diverse localitati din tara, sunt binevenite si ofertele angajatorilor care nu isi desfasoara activitatea in Timisoara.
La inceputul saptamanii trecute erau "publicate" pe site patru anunturi de angajare din partea societatilor Grafoprint, Asigurari Allianz Tiriac, Timelectrocor si Generali Asigurari.
Centrul de Dezvoltare a Carierei este o organizatie non-guvernamentala fondata de studenti si profesori de la Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara, scopul sau fiind creerea unei legaturi directe intre mediul universitar si cel economic. Organizatia a fost creata in mai 2001 sub denumirea Clubul de Afaceri al Studentilor. Printre partenerii si colaboratorii CDC se numara companii si institutii publice - Zoppas Industries Romania, Grafoprint, Continental AP, Centrul Euroregional pentru Democratie etc.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO