Profesii

​4.000 de poziţii deschise de către 100 de companii în cadrul târgului de joburi “Angajatori de Top”

​4.000 de poziţii deschise de către 100 de companii...

Autor: Mihaela Pascari

22.10.2015, 21:01 697

Cele 100 de companii prezente astăzi la târgul de joburi “Angajatori de Top” pun la bataie 4000 de poziţii deschise atât pentru candidaţii fără experienţă cât şi pentru specialişti. Prima zi a târgului a adunat circa 4000 de persoane care au concurat pentru poziţiile deschise, potrivit organizatorilor din cadrul firmei Catalyst Solutions, firmă cu activităţi în domeniul resurselor umane.  

Printre companiile participante la târg se află: Microsoft, Kaufland România, Allianz Worlwide Partners, TELEKOM ROMANIA, Raiffeisen Bank, DB Schenker SSC, Oracle etc.

Companiile participante caută candidaţi cât pe nivel entry-level atât şi la nivelul de management.

La standul Kaufland România în decursul zilei de astăzi şi-au lăsat CV-urile circa 700 de candidaţi pentru poziţiile deschise iar vorbitorii de limba germană au avut un avantaj.

“Avem poziţii deschise în trei domenii: vânzări, logistică şi Sediul Central, de la entry-level până la nivelul de management. Suplimentar, avem deschise doua programe de Trainee în zona de vânzări şi expansiune”, susţine Estera Anghelescu, Personnel Development & Employer Branding Manager, Kaufland România.

Tinerii studenţi care au fost prezenţi astăzi la târg caută locuri de muncă pentru salarii cuprinse între 1500 şi 3500 de lei.

“Aş vrea sâ-mi găsesc un loc de muncă într-o multinaţională pe comunicare şi PR , aş accepta o ofertă de muncă cu un salariu de 1500 de lei”, spune Gina, studentă anul întâi la Master.

 Iar Cosmina în vârstă de 25 de ani, studentă la Facultatea de Informatică spune că vrea să-şi găsească un loc de muncă în industria IT şi ar vrea să primească un salariu de circa 3500 lei. Târgul “ Angajatori de Top”, organizat la Sala Palatului din Capitală, va fi deschis şi mâine între orele 10 şi 19.

Mai multe despre Târgul de joburi “Angajatori de Top” puteti citi în ediţia de luni a Ziarului Financiar. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO